marți, 24 ianuarie 2012

HI - TEC





   Samsug Electronics a anuntat extinderea portofoliului sau de ecrane transparente cu un panou LCD de 46 de inci, ce va intra in productie in aceasta luna, potrivit unui comunicat al companiei.


  „Panourile transparente, o aplicatie foarte interesanta a tehnologiei ecranelor de ultima generatie, au un potential urias de a schimba experientele de vizionare in viitor. Un puternic sustinator al pietei ecranelor transparente,Samsung are in plan dezvoltarea tehnologiei intr-un nou motor de crestere pentru divizia noastra LCD“, a declarat Younghwan Park, vicepresedinte senior alLCD Marketing Device Solutions, din cadrulSamsung Electronics.


   Panoul transparent Samsung de 46 de inci are o rata de contrast de 4 500:1 si dispune de o rezolutie HD (1366×768) si o gama de culori de 70%

.


  Distins cu Premiul CES 2012 pentru Inovatie, panoul LCD transparent alSamsung este special creat pentru o gama variata de aplicatii de display pentru retaileri, cum ar fi showcase-uri pentru produse, usi pentru frigiderele comerciale si usi de tip platforma pentru statiile de metrou din America de Nord, Europa si Asia. Acesta va fi folosit si pentru alte aplicatii, inclusiv e-board-uri, ferestre informative, echipament medical, semnaturi electronice si dispozitive mobile.



„    Panoul transparent Samsung de 22 de inci, comercializat in prezent, a fost bine primit de catre utilizatorii actuali si potentiali din sectoarele de telefonie mobila, bijuterie si bunuri de lux, multumita dimensiunilor compacte si consumului mic de energie, alaturi de calitatea remarcabila a afisajului”, mai spun cei de la Samsung.




Dragii mei carcotasi(e) sa nu spuneti ca nu va tin informati :)))

Vam pupat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu